Skip to main content Login

Bell Schedules

4th Grade Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Block 1 8:00 AM 9:45 AM 105 min
Break 9:45 AM 10:00 AM 15 min
Enrichment 10:00 AM 10:30 AM 30 min
Block 2 10:30 AM 12:15 PM 105 min
Lunch 12:15 PM 12:45 PM 30 min
Remediation 12:45 PM 1:15 PM 30 min
Enrichment 1:15 PM 1:45 PM 30 min
Activity 1:45 PM 2:15 PM 30 min
Break 2:15 PM 2:30 PM 15 min
Remediation 2:30 PM 3:00 PM 30 min
5th Grade Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Block 1 8:00 AM 9:45 AM 105 min
Break 9:45 AM 9:55 AM 10 min
Block 2 9:55 AM 11:40 AM 105 min
Remediation 11:40 AM 12:10 PM 30 min
Lunch 12:10 PM 12:40 PM 30 min
Band (Band Students Only) 12:30 PM 1:15 PM 45 min
Activity 12:40 PM 1:10 PM 30 min
Break 1:10 PM 1:25 PM 15 min
Remediation 1:25 PM 2:00 PM 35 min
Enrichment 2:00 PM 3:00 PM 60 min
6th Grade Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period & 2nd Period 8:00 AM 9:45 AM 105 min
Break 9:45 AM 10:00 AM 15 min
3rd Period & 4th Period 10:00 AM 11:45 AM 105 min
Enrichment 11:45 AM 12:15 PM 30 min
Lunch 12:15 PM 12:45 PM 30 min
Enrichment 12:45 PM 1:15 PM 30 min
Band (Band Students Only) 1:15 PM 2:00 PM 45 min
Activity 1:15 PM 1:45 PM 30 min
Remediation1 1:45 PM 2:15 PM 30 min
Remediation 2 2:15 PM 2:45 PM 30 min
Break 2:45 PM 3:00 PM 15 min